Nieuws

PaasHaaswijkloop 18 april 2022

Het leukste loopje van de Lente!

 

Buurtvereniging Haaswijk en De Morsebel en de Loopgroep Oegstgeest organiseren op maandag 18 april 2022 de 45ste PaasHaaswijkloop

                                            

We gaan ervoor! Na twee jaar is het weer eens tijd voor een gezamenlijke activiteit (ook hier nog steeds onder voorbehoud van eventuele maatregelen) . Bovendien een late Paas, dus dit keer geen sneeuw of storm (hopen we 😊).

Voor alweer de 45ste keer wordt op Tweede Paasdag (maandag 18 april a.s.) de in Oegstgeest en omstreken bekende PaasHaaswijkloop gehouden.

Na het feest van de eerste Paasdag is het goed om er op 2e Paasdag even los te gaan. Door de gecombineerde organisatie kunnen we wat extra’s doen. Alle lopers  krijgen een startnummer, er is een warming-up op muziek, er zijn omkleedfaciliteiten, drinkpost(en), prijzen, een loterij voor de kleintjes en een herinnering.

Het parcours is gelijk aan die van de eerdere edities en gaat door Haaswijk, de Morsebel en natuurlijk het rondje “Klink”.

Onze vrijwilligers verzorgen dit jaar weer een garderobe waar de lopers tegen een kleine vergoeding (voor het goede doel) hun kleding in bewaring kunnen geven.

Er kan worden gekozen uit twee afstanden, te weten 5 en 10 km en voor de kinderen jonger dan 12 jaar hebben we een 2 km loop. Voor de start is er ook voor hen een heuse warming-up die begint om 11.15 uur. De start voor de kleinsten en hun ouders (2 km) zal om 11.30 uur zijn.

Om 12.00 uur is de centrale warming-up voor de afstanden 5 en 10 km en kort daarna de start voor deze afstanden.

Als gewoonlijk hebben we voor de kinderen een loterij. Hun startnummer is ook hun lotnummer. Als je in de prijzen bent gevallen kunnen zij na de loop hun prijs ophalen. Ook dit jaar weer staat er voor de kinderen tot 10 jaar een springkussen (bij droog weer).

Inschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via de website (www.paashaaswijkloop.nl). Ook kunt u zich natuurlijk op de dag zelf  tussen 10.30 uur en 11.45 uur inschrijven in de tent in het Mien Ruyspark (bij slecht weer in de gymzaal van OBS de Springplank in de Jan Wolkerslaan). Bij inschrijving krijgen de lopers een startnummer.

 

Kosten

Deelname Kinderloop: kinderen leden BVHM € 2, kinderen niet-leden € 4 (geen PIN).

Deelname 5 en 10km: leden van de Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel en van de Loopgroep Oegstgeest betalen € 3, niet-leden betalen € 6 (geen PIN).

Deze loop wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van; Lidl Oegstgeest.

 

Inlichtingen: www.paashaaswijkloop.nl en telefoon  (071) 5175760

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren