Info

 

Welkom op de website van de buurvereniging Haaswijk en de Morsebel.

 

De Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel is een vereniging voor en door de bewoners van de wijken Haaswijk en de Morsebel,

 

maar niet alleen……

 

Ontstaan uit de kopersvereniging Haaswijk en de buurtgroep Haaswijk is de vereniging eind jaren negentig opgericht. Honderden gezinnen uit de wijk zijn lid. De vereniging wil de wijk gezellig en actief houden. Dat doen we door leuke activiteiten te organiseren en we hebben regelmatig contact met de gemeente over de zaken die in de wijk spelen.


Zo was de buurtvereniging betrokken bij de klankbordgroepen Herinrichting Noordoever Oegstgeester kanaal en het opknappen van het Boerhaaveplein. Ook heeft de buurtvereniging regelmatig contacten met de politieke partijen in de gemeenteraad en het College van BenW.

logo150h
 

De bekendste activiteiten van de buurtvereniging zijn wel de Paashaaswijkloop en de Avondvierdaagse. Dit zijn sportieve activiteiten waar vele honderden deelnemers van de wijken Haaswijk en de Morsebel aan meedoen, maar ook van andere wijken en zelfs van buiten het dorp doen mee.

 

 

Verder organiseert de buurtvereniging vooral voor de kinderen in de wijk ook nog het jaarlijkse pleinfeest, met jaarlijks een thema als bijvoorbeeld cowboys en indianen of circus.

Misschien minder bekend zijn de binnenactiviteiten zoals het jaarlijkse cabaret en de kindertheaters. En ook hier is publiek van buiten de wijk van harte welkom.

 

En natuurlijk is de buurtvereniging niets zonder de vele vrijwilligers die vóór, tijdens en na afloop van de activiteiten alles in goede banen leiden. Zonder leden geen activiteiten, maar dat geldt net zozeer voor de vrijwilligers. Dus als u toch besluit om lid te worden……

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

Januari 2017
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
› Kindertheater
15:00
Datum :  15 januari 2017
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Muziekvoorstelling in Oegstgeest! Kom je ook? https://t.co/pPwvyzKExn
Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg
Sneak preview! Zondag 12 november organiseren we weer een mooie voorstelling voor de kinderen. 15:00uur Daltonschoo… https://t.co/MjlrXu1RJ1
Gezien de slechte weersverwachtingen gaat de laatste etappe van de avondvierdaagse NIET door. Zie onze Facebook pagina voor details.
Hebben jullie allemaal zin in dinsdag? Het belooft een mooie loopweek te worden. https://t.co/VzqOM0vY5o
Binnenkort kun je je inschrijven op school en anders via de website bvhm.nl Doe je mee? #avondvierdaagse #oegstgeest https://t.co/NnT2JpnJRF