repair cafeKapotte dingen gewoon weggooien, dat is zo ouderwets. Vaak is het met weinig moeite nog te maken, de nieuwe trend. Minder afval, beter voor het klimaat, beter voor je portemonnee.

 

Wie hulp wenst bij een reparatie kan in Oegstgeest gelukkig terecht bij het maandelijkse Repair Café. Hier helpen vrijwilligers bij het maken van 70 tot 100 alledaagse spullen. Op zaterdagochtend 27 augustus gebeurt dit weer, nu op het Boerhaaveplein, op uitnodiging van Buurtvereniging Haaswijk en Morsebel.

Het wordt een gezellig pleinfeest, tussen 10.00 en 13.00 uur. Bezoekers kunnen met hun te repareren spullen terecht bij diverse marktkramen. Daar staan handige mannen en vrouwen klaar om kapotte spullen uit het huishouden een tweede kans te geven. Ze doen dit met kennis van zaken en goed gereedschap. Het is leuk de zoektocht naar de oplossing zelf van dichtbij mee te maken.

 

Het Repair Café pakt van alles en nog wat aan: huishoudelijke apparaten, lampen, meubels en houten voorwerpen, speelgoed, kleding en textiel, computers en bijbehorende apparatuur, elektronica en fietsen. Evengoed dingen die gemaakt zijn van metaal, kunststof, glas of aardewerk.

 

Rob Heemskerk zorgt dat snackkar ’t Haasje open is, de buurtvereniging is aanwezig en het is makkelijk winkelen op het plein.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

Januari 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Muziekvoorstelling in Oegstgeest! Kom je ook? https://t.co/pPwvyzKExn
Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg
Sneak preview! Zondag 12 november organiseren we weer een mooie voorstelling voor de kinderen. 15:00uur Daltonschoo… https://t.co/MjlrXu1RJ1
Gezien de slechte weersverwachtingen gaat de laatste etappe van de avondvierdaagse NIET door. Zie onze Facebook pagina voor details.
Hebben jullie allemaal zin in dinsdag? Het belooft een mooie loopweek te worden. https://t.co/VzqOM0vY5o
Binnenkort kun je je inschrijven op school en anders via de website bvhm.nl Doe je mee? #avondvierdaagse #oegstgeest https://t.co/NnT2JpnJRF