soekKom op zaterdag 12 september naar de kinder pop-up SOEK bij de Rabobank. Dit in het kader van het Osger weekend in Oegstgeest

 

Tijdens het Osger weekend organiseert de SOEK gedurende de middag een kinder pop-up SOEK. Op die middag hebben wij spelletjes, speelgoed, puzzels, kinderboeken, en dergelijke!

 

Dus kom gezellig op 12 september met je kinderen om leuke spulletjes te kopen naar de Rabobank tussen 12.00-17.00 uur. Ingang via de achtertuin.
Wilt u goederen bij de SOEK inleveren?
Dat kan uiteraard ook in de zomer, mits de goederen niet te groot, schoon, in goede staat, veilig en niet te zwaar zijn. Wij kunnen helaas geen zaken zoals grote meubels, TV’s en (grote) elektrische apparaten innemen. Kleding en (sport)schoenen inleveren is helaas nog niet mogelijk totdat de SOEK een vast onderkomen heeft voor de verkoop.

 

Mail voor inname van goederen of dringende vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Eventueel kan een van de SOEK vrijwilligers wat spullen bij de Oegstgeestenaren thuis ophalen. Zie voor meer informatie www.kringloopoegstgeest.nl

 

Draagt u de SOEK een warm hart toe
SOEK is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en kan om haar doelen te bereiken financiële steun gebruiken. Alle giften, klein of groot zijn welkom! Dit betekent dat een “vriend van de SOEK” giften van de inkomsten- of vennootschapbelasting mag aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels. Voor meer informatie gaat u hiervoor naar de website www.kringloopoegstgeest.nl.

 

Kinderen kunnen op zaterdag 12 september bij de Rabobank een SOEK workshop Origami volgen in het kader van het Osger weekend in Oegstgeest

 

Tijdens het Osger weekend organiseert de SOEK gedurende de middag een leuke workshop Origami (Japans vouwwerk) voor kinderen.
Dus kom gezellig met je kinderen op 12 september naar de Rabobank tussen 12.00-17.00 uur. Wees wel op tijd!
Noot voor de redactie: zie de bijgesloten foto. Voor meer informatie of interviews kan het beste even direct contact worden opgenomen met Marianne Bergers (06 – 48530918) of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

Juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Avondvierdaagse Oegstgeest!! Loop je ook mee? Save the date. https://t.co/s6AU0OKy65
Muziektheater in Oegstgeest! Zondagmiddag in de Daltonschool, kom je ook? https://t.co/3MTvUCFPjC
Muziekvoorstelling in Oegstgeest! Kom je ook? https://t.co/pPwvyzKExn
Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg