kerstNog even en dan is het zover, voor de 1e keer een gezellige sfeervolle Kerstmarkt op het Boerhaaveplein in Haaswijk.

 

Zaterdag 13 december organiseert snackbar t’Haasje en Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel voor de 1e keer een sfeervolle kerstmarkt van 10 tot 16 uur op het Boerhaaveplein in Haaswijk. Het plein is volledig in kerstsfeer en staat vol met kramen waar men van alles kan vinden wat met kerst van doen heeft.


Kraampjes met Oegstgeester producten, kerst attenties, eigen gemaakte kerstartikelen en leuke hebbedingetjes zijn op deze gezellige Kerstmarkt te vinden.

 

Zo doet bv. het Oegstgeester narcissenbolletje (Actaea) opnieuw zijn intreden. Het door Ad van Nieuwland Tuinen op de Kerstmarkt aangeboden bolletje heeft een lange geschiedenis, die speciaal voor deze gelegenheid op papier is gezet, u krijgt deze er bij aanschaf bij.

 

De Kerstboom gaat versierd worden met kerstballen waarop een nummer wordt vermeld, u kunt hier ook aan meedoen en een lekkere prijs winnen die wordt aangeboden door snackbar t’Haasje.

 

Activiteiten centrum Jottum is aanwezig met allerlei zelfgemaakte kerstartikelen en kunt u zelfgemaakt winterbier proeven of geniet van een glaasje glühwein.
Zelfs een kleine schaapskudde is aanwezig uit de stal van Henk Heemskerk.


De (eigen gemaakte) producten uit Oegstgeest zijn de basis van de kerstmark.
Kortom, laat u verrassen en kom gezellig langs op 13 december bij de 1e Haaswijkse Kerstmarkt op het Boerhaaveplein.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

Januari 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Muziekvoorstelling in Oegstgeest! Kom je ook? https://t.co/pPwvyzKExn
Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg
Sneak preview! Zondag 12 november organiseren we weer een mooie voorstelling voor de kinderen. 15:00uur Daltonschoo… https://t.co/MjlrXu1RJ1
Gezien de slechte weersverwachtingen gaat de laatste etappe van de avondvierdaagse NIET door. Zie onze Facebook pagina voor details.
Hebben jullie allemaal zin in dinsdag? Het belooft een mooie loopweek te worden. https://t.co/VzqOM0vY5o
Binnenkort kun je je inschrijven op school en anders via de website bvhm.nl Doe je mee? #avondvierdaagse #oegstgeest https://t.co/NnT2JpnJRF